Sommar

Allt är lite lättare när det är sommar. Det som är tungt får inte förstärkning av vädret och solen hindrar det stora mörkret att omfamna en totalt. Jag får betryggande nyheter, hon verkar må hyfsat bra och njuter av sin frigörelse från mamman. Jag saknar och längtar, sörjer och oroar mig men bidar min tid. Det är dock svårt att umgås, att kallprata om ditt och datt. Tankarna är alltid någon annanstans, min kraft går åt att hålla ihop. Stunder i ensamhet släpper jag på garden, låter känslorna kännas och de känns! Hela min energireserv håller mig ifrån att åka till henne, en del av mig säger att jag bör göra det medan en annan säger mig att respektera hennes distans. Känsla och förnuft i kollission men vad är vad?

Om orosmoln

Jag är mamma till ett barn som är i ett funktionshinder. Vårt liv pendlar mellan hopp och förtvivlan inför de utmaningar livet bjuder oss på.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sommar

  1. Jag försöker också vila, förstår inte när energin skall komma tillbaka, bara… Har precis kört dottern till Ågrenska för en veckas lägerverksamhet, men imorgon kväll skall jag hämta hem henne igen. Vi har en tid hos BNK tidigt onsdag morgon, ny utredning. Pust. Tänker på dig. Hoppas det blir bättre för er alla snart.
    kram

    • orosmoln skriver:

      Ibland måste man ladda på energin på ett aktivt sätt, hoppas att du får den ork du behöver inför utredningen. Sånt är riktigt jobbigt. Tack för din omtanke och jag bär er med mig i mina tankar. KRAM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s